Wie niet nadenkt over de toekomst, zal er nooit één hebben!
Activiteiten
De Activiteiten Commissie (AC) houdt zich bezig met diverse activiteiten binnen V.V. Den Ham. De AC onderscheidt de activiteiten in 3 verschillende soorten:

  • Geld genererende activiteiten; het gaat hierbij om jaarlijks terugkerende activiteiten die (letterlijk) een bijdrage leveren aan de begroting van V.V. Den Ham. Denk hierbij aan de jaarlijkse verloting door de senioren, die d.m.v. een lotenboekje 50 loten mogen verkopen en de ijstaartenactie in december door de junoren en pupillen, die langs de Hammer huizen trekken om de inwoners van Den Ham met kerst te laten genieten van een heerlijke ijstaart.
  • Activiteiten voor leden; deze activiteiten staan in het teken van het 'teamgevoel' en/of 'clubgevoel', hierbij kan je o.a. denken aan een sinterklaasfeest, vrijwilligersfeest, smokkeltocht, themafeest, het bezoeken van een wedstrijd van Heracles Almelo, een detectivespel en vele andere leuke activiteiten voor jong en (iets) oud(er.
  • Activiteiten voor niet-leden (en leden); dit zijn ook jaarlijks terugkerende activiteiten, o.a. de buurtvoetbal voor alle buurtverenigingen uit Den Ham. De familiedag, de afsluiter van het voetbalseizoen, met vele activiteiten voor alle (familie)leden van jong tot oud, een wedstrijd tussen de F-league/F-pupillen tegen Den Ham heren 1, met als afsluiter een BBQ en muziek.
De AC bestaat uit:
Richard Bosch, Hanneke Nijzink, Erna Jurjens, Leonie Jansen, Helen Vuurboom, Karin Kolkman, Martin Laarman, Erwin Dubbink en Lennart Bosklopper.

U kunt contact leggen met de AC via: ac@vvdenham.nl